Gå til hoved indhold

Velkomst

Velkommen til Gentofte Kommunes to dagcentre, Tværbommen og Vennerslund.

Dagcentrene er til dig, som modtager pension og bor i egen bolig (ikke plejehjem eller beskyttet plejebolig).

Måske har du haft ændringer i dit liv, med eksempelvis sygdom eller tab som gør, at du er på vej til at miste de gode vaner, der holder dig aktiv. Du kan også være blevet forhindret i at være opsøgende socialt og dermed være mere alene, end du ønsker.

I dagcentrene er vi optagede af at støtte dig i at kunne bevare din evne til at leve så selvstændigt som muligt. Vi har en målsætning om at holde kroppen og hovedet i gang. Derfor tager vores aktiviteter afsæt i det.
Vi håber, at du er åben for at prøve nye ting hos os og måske lære fra dig til de øvrige borgere. Måske kan du endda knytte nye venskaber.

Vi ved, at godt humør styrker livsglæden både hos dig selv og hos dem omkring dig, derfor forventer vi, at du er med til at skabe en god og imødekommende stemning.

Medarbejderne bliver inspireret til aktiviteter ud fra borgernes feedback og ideer, så kom gerne med forslag til emner vi skal tage op eller steder vi skal besøge, som har din interesse. I dagcenterrådende drøfter vi borgernes forslag og iværksætter de mest relevante.

To dagcentre, samme indhold

Tværbommen og Vennerslund er to ens tilbud med samme tilgang til, hvordan vi arbejder. Vi har varierende aktiviteter, som sigter mod at vedligeholde dine fysiske, kognitive og sociale færdigheder.
I dagcentrene arbejder vi med en høj etik i tilgangen til den enkelte borger og tager udgangspunkt i resurser og behov.

Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger til kommende daggæster borgere i dagcentrene, nuværende borgere i dagcentrene, pårørende, frivillige og jobsøgende.

Læs om Gentofte Kommunes værdighedspolitik på ældreområdet